Mieke & Jo stoppen na 27 jaar met winkel

  24 november 2022

  MEERBEKE – Mieke & Jo baten al sinds 1995 hun winkel langs de Brusselsesteenweg uit. Daaraan komt eind deze maand een eind.

  Al vele jaren verwelkomden ze dagelijks heel wat klanten in hun winkel. Ze konden er terecht voor voedingsartikelen, maar ook voor allerhande huishoudproducten, kranten en weekbladen, de Lotto. De winkel was ook een afhaalpunt voor pakjes en je vond er zelfs spelletjesautomaten.

  Met hart en ziel

  Jo & Mieke: “We hebben dit heel graag gedaan, met hart en ziel. Tijdens de coronaperiode brachten we zelfs voedingsproducten rond bij onze klanten, die hun bestelling hadden doorgegeven.”

  Vooral de klanten en de sfeer zullen ze erg missen, maar ook de levensverhalen die de mensen er vertelden.

  “Wat we niet gaan missen is het vroege opstaan om 2.30 uur om tegen 4 uur de winkel te openen”, zegt Mieke.

  Pensioen

  Woensdag 30 november gaan Jo & Mieke voor de laatste keer hun klanten bedienen.

  “We hebben er twee jaar over nagedacht, maar een tweetal maand geleden hebben we dan de knoop doorgehakt om er mee te stoppen. Ondertussen is ook een overnemer gevonden, die de zaak gaat verderzetten. Wijzelf gaan naar Frankrijk, waar we een eigen huisje hebben en waar we op onze positieven kunnen komen en genieten van ons pensioen.”

  We wensen hen alvast een deugddoend pensioen toe.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons