Mrs. Flowerhead geeft het leven kleur

    20 augustus 2022

    MEERBEKE – Ninofmedia ging op bezoek bij Kim Van Roosbroek. Kim is een warme persoonlijkheid met een hart voor de natuur, wat zich vertaalt in haar passie voor ecologische bloemen en planten.

    Kim is reeds jaren gefascineerd door solderen, maar ook door het stekken van planten. Tijdens de eerste lockdown kwam er extra tijd vrij, waardoor deze passie nog groeide en evolueerde naar de plantenbieb_ninove. Op die manier kon ze haar stekjes en bloemenzaadjes aanbieden aan een ruim publiek.

    Ondertussen staat er op Beneden-Hemelrijk nummer 32 ook een bloemenkraampje, waar je voor € 5 of € 10 boeketjes uit haar tuin kan kopen.

    Mrs. Flowerhead

    Haar project groeide zodanig uit, dat het een nieuwe naam kreeg. ‘Mrs. Flowerhead’ geeft dan ook het kleurrijke en vrolijke aspect van haar werk weer.

    Tijdens de wintermaanden spitst ze zich toe op het creëren van unieke glas-in-lood werken. Met haar creatie Meisje Van Honing won ze dit jaar zelfs de tweede prijs op de Ultimaschallenge, waar de Vlaamse Gemeenschap cultuurprijzen uitdeelt.

    Redenen genoeg voor ons om de camera op te pakken en haar een bezoekje te brengen.

    Info: Mrs Flowerhead – Je vindt Mrs. Flowerhead ook terug op Facebook en Instagram.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons