Nieuw restaurant & bistro ‘PR’ geopend in Neigem

    26 maart 2019

    NEIGEM – Paul & Rudy  heten u van harte welkom bij Bistro – Restaurant PR, de gezelligste bistro in Neigem. Hier voelt iedereen zich thuis: Hun vriendelijke bediening, de huiselijke sfeer én de traditionele lokale gerechten zorgen ervoor dat iedereen na afloop weer met fijne herinneringen naar huis keert.

    Gezelligheid troef

    Het restaurant is gelegen in Neigem, vlakbij de kerk. Met een sfeervolle en gezellige inrichting, heten zij iedereen van harte welkom. Er is tevens voldoende parking aanwezig aan de kerk. Naast kleine gezelschappen ontvangen zij ook graag grote(re) groepen. Zij luisteren bovendien graag naar uw wensen en maken een menu op maat zodat de ontvangst van A tot Z perfect en vlot verloopt.

    Overheerlijke keuken

    De geur van Rudy’s gerechten en sauzen die à la minute bereid worden, de eigen kaas- en garnaalkroketten, … de keuken van restaurant PR heeft zijn strepen inmiddels ruimschoots verdiend. Bovendien kan u er terecht om te genieten van een overheerlijke lunch. Voor een snelle hap, gezellig samenzijn, een speciale gelegenheid of zomaar: de deuren van Bistro – Restaurant PR staan altijd open. Paul zorgt met zijn team voor een vlotte en aangename bediening zodat iedereen het steeds helemaal naar zijn wens heeft. U kunt uw favoriete gerechten ook steeds afhalen, of een cadeaubon schenken aan iemand als origineel geschenk.

     

    Bistro – Restaurant PR     
    Halsesteenweg 381

    9403 Neigem – België

    Gsm: +32 (0)497 62 12 87 (Paul)
            +32 (0)472 94 51 42 (Rudy)

    info@bistro-pr.be

     

     

    Maandag – Zondag OPEN:
    11.30u -14.00u & 17.30u-21.00u
    Woensdag – Donderdag en zaterdagmiddag: GESLOTEN


    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons