Nieuwe belevingswinkel ‘O-Mineral – Dana Wellness’

    10 september 2023

    NINOVE – Schoonheidsinstituut O-Mineral en Dana Wellness opende op zaterdag 9 september hun totaal vernieuwde belevingswinkel langs de Denderhoutembaan. Hun moto: “Wij willen onze klanten ten volle laten genieten.”

    Zaakvoerster Aurélie Cromphoudt: “Tijdens de grote verbouwingswerken hier, zijn we even verhuisd naar het Shopping Center om onze klanten te kunnen blijven bedienen. Mijn schoonouders hadden in dit pand vroeger een kapsalon en een privé wellness. Toen mijn schoonvader op pensioen ging, kwam het kapsalon vrij. Voor ons de kans om het vernieuwen en te moderniseren.”

    Concept

    Schoonmama Ann: “We zijn hier in 1982 met een kapsalon gestart en ik als schoonheidsspecialiste. Jaren later hebben we dit uitgebreid en is nu de laatste stap gezet: de omvorming tot een echte belevingswinkel. We kunnen onze klanten een volledig concept aanbieden: schoonheidsinstituut én wellness.”

    Ook haar echtgenoot Danny is tevreden met het resultaat: “Wij hebben onze tijd gehad en maken plaats voor de kinderen. Hopelijk doen zij het even lang als wij en kunnen we nog veel samenwerken.”

    Beleving

    “Als mensen advies komen vragen over producten, vinden wij het belangrijk, dat ze ook kunnen proeven, voelen, ruiken”, legt Aurélie ons de bedoeling uit van het belevingscentrum. “Wanneer ze nadien een behandeling volgen, kunnen ze ook rustig plaatsnemen en de ontspanning volledig beleven. Wij leggen ons specifiek toe op de natuurlijke verzorgingsproducten en de Belgische merken.”

    De behandelingen gebeuren na afspraak, de winkel is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk.

    Info: O-Mineral – Wellness Dana.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons