Nieuwe uitbaters Den Board kijken uit naar opening op 8 juni

  10 juni 2020

  VOORDE – Alle horeca-uitbaters beleven maandag 8 juni een speciale dag: de heropstart na maanden van verplichte sluiting. Voor Cathy en Jean-Claude, de nieuwe uitbaters van restaurant Den Board, is het meteen hun vuurdoop.

  In maart legden Conny en Gustaaf van het gekende ribbetjesrestaurant aan de Ophemstraat de schorten aan de kant.
  Maandag heropenen de nieuwe uitbaters – Cathy Destoop en Jean-Claude Cachoul – de zaak. Door de corona-toestanden iets later dan gepland, maar met des te meer goesting.

  “Eigenlijk is het voor ons helemaal nieuw”, zegde Cathy ons. “Zelf hebben we geen horeca-ervaring. Maar onze kok, Sebastien Van Elst, staat al 26 jaar in de keuken. Voor de liefhebbers van de gekende ribbetjes hebben we trouwens goed nieuws: we blijven ze op dezelfde wijze serveren als voorheen, naast de andere gerechten natuurlijk.”

  De verwachtingen zijn hoog gespannen. “We hopen, dat de mensen na drie maand terug de goesting krijgen om buiten te komen en iets te eten en te drinken. Het zal voor iedereen nog wel wat aanpassen worden, maar we hebben ook ons terras en de tuin om van het goede weer te genieten.”

  Cathy kijkt zelfs al verder. “Het ligt in de bedoeling om op termijn de feestzaal te gebruiken voor huwelijken, communies, babyborrels en dergelijke. En met een videoprojector zullen wij wieler- en voetballiefhebbers de kans geven om belangrijke wedstrijden te volgen.”

  Maar eerst duimen op een goede start.

  Info: Den Board.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons