• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Nieuwe uitbaters voor brasserie-bistro Lunchroom op Graanmarkt

  13 juli 2020

  NINOVE – Alma en Romina, twee jongedames, openen de ruime brasserie-bistro in het hartje van het centrum.

  Bij brasserie-bistro Lunchroom op de Graanmarkt kun je terecht voor allerhande maaltijden en drankjes. Je hebt keuze uit onder meer pasta’s, panini, salades, wokgerechten, croques en ook lekkere pannenkoeken.

  Naast de zitplaatsen in het gezellige interieur, kan je ook genieten van het uitgebreide terras rond de fontein.

  Info: open van woensdag tot zondag tussen 12.00 uur tot 21.00 uur – op dinsdag, marktdag, kan je er terecht van 08.30 uur tot 19 uur. Maandag gesloten.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons