Ninoofse winkeltassen als attentie voor trouwe klanten

    29 september 2022

    NINOVE – De stad offreert zaterdag 1 en zondag 2 oktober aan de trouwe klanten van de Ninoofse winkels een leuke winkeltas naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’.

    In heel het land pakken de zelfstandige winkeliers en de ketens het komend weekend uit met speciale aanbiedingen en attenties. Ook horecazaken, kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus en zoveel andere handelszaken verrassen hun klanten met een cadeautje of leuke actie.

    Tassen

    Ninove doet daar niet voor onder. Als je tijdens het ‘Weekend van de Klant’ komt winkelen in het centrum en een aantal deelgemeenten, maak je bij een aankoop kans op een fijne Ninoofse winkeltas, geschonken door de stad.

    De schepen voor lokale economie Alain Triest (Open VLD): “Met het schenken van de Ninoofse shoppingtassen willen we de trouwe Ninoofse klanten bedanken. We hopen, dat ze ook dit weekend opnieuw afzakken naar de binnenstad om lokaal te winkelen. Niet alleen dit weekend trouwens, maar het hele jaar door.”

    Info: op Weekend van de Klant kan je alle deelnemende winkels in Ninove ontdekken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons