Ontwerper opent nieuwe kledingboetiek in opstartwinkel

    04 mei 2023

    NINOVE – Sam De Brabanter van ‘S.db disign’ zet op vrijdag 12 mei een volgende stap in zijn carrière als ontwerper van kledingcollecties.

    3 jaar geleden begon Sam met het ontwerpen van kledingstukken. Ondertussen bracht hij 3 eigen collecties uit, die te koop waren in 3 verkooppunten.

    Winkel

    Sam: “Nu is het tijd voor een nieuwe stap met de opening van een eigen winkel in het centrum. Dit is mogelijk door de kans, die de stad biedt om gedurende 1 jaar een pop-up winkel te huren. Dit winkelpand pal in het centrum voldoet aan alle vereisten om als starter te beginnen met een eigen winkel.”

    90 % van de kledij, die te koop is in de winkel, is van eigen ontwerp: pulls, T-shirts, broeken en vestjes. Verder kun je er ook allerhande accessoires verkrijgen.

    Start up

    De stad stelt het winkelpand aan het Oudstrijdersplein 18 gebruiksklaar ter beschikking van een startende zelfstandige. De huurprijs ligt lager dan in een gewoon winkelpand.

    ‘S.db disign by Sam De Brabanter’ is de vierde startende zaak, die zich vestigt in de start-up. Deze manier blijkt een succes: de vorige starters hebben na een jaar allen een gewone winkel geopend in het centrum.

    De eerste zaak in de opstartwinkel was À La Bonheur, nu gevestigd op de hoek van de Kaardeloodstraat en de Lavendelstraat. Les Terroirs, de tweede starter, betrekt nu een pand in de Biezenstraat. De derde beginnende zaak O’ Lys Blanc is inmiddels gevestigd op de Graanmarkt.

    Praktisch

    Openingsweekend: vrijdag 12 en zaterdag 13 mei van 10 tot 18 uur.

    Openingsuren: van dinsdag tot zaterdag, tussen 10 tot 18 uur.

    Plaats: Oudstrijderplein 18 Ninove.

    Sam schenkt de eerste 50 klanten een gratis draagtas, bij aankoop van minstens € 60.

    Info: S.db disign

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons