Restaurant Pokay Island opent deuren in Langemuntstraat  

    16 april 2023

    NINOVE – Alythea Metaxas opent op dinsdag 18 april een poké bowl & bubble tea restaurant in het centrum. Deze nieuwe zaak is de vijftiende horecagelegenheid langs de Langemuntstraat-Graanmarkt.

    De omgeving rond de grote fontein is daarmee ’the place to be’ geworden voor wie graag iets eet, of een gezellig terrasje wil meepikken in het centrum.

    Poké Bowl

    Alythea : “Poké bowl is een Hawaïaanse specialiteit. In Hawaï serveert men het enkel met rauwe vis. Wij hebben ervoor gekozen om ook andere variaties aan te bieden zoals kip, rundvlees en tofu”.

    Naast poké bowls, kan je er ook bubble tea’s verkrijgen. Deze Taiwanese specialiteit bestaat uit koude thee waar je siroop en pastilles met smaak kan toevoegen. De pastilles poppen open  in de mond, waarna de smaak vrijkomt.

    Zoetebekken

    De zoetebekken kunnen genieten van heerlijke mochi ijsjes. Mochi is een rijstcake gevuld met ijs. Er is keuze uit vanille, karamel, chocolade en passievrucht.

    “We hebben in ons knus restaurantje plaats gemaakt om binnen te eten. Tijdens de zomermaanden zullen we ook een terras zetten.” zegt Alythea.

    Afhalen is ook mogelijk en binnenkort voorziet men ook aan-huis-levering.

    “We raden iedereen aan om ons te volgen op sociale media voor giveaways, updates, uitbreiding van het menu enz.”, vervolgt Alythea.

    Praktisch

    Pokay Island is gevestigd in de Langemuntstraat 15, 9400 Ninove. Open van dinsdag tot donderdag van 11u30 tot 19u, vrijdag en zaterdag van 11u30 tot 20u. Op zondag en maandag gesloten.

    Facebook: Pokay Island Ninove

    Instagram: @pokayisland

    TikTok: @pokayisland

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons