‘Sara’s Café’ opent in hartje Ninove

    27 februari 2022

    NINOVE – Op het Oudstrijdersplein opent Sara Heyrati maandag 28 februari haar gezellige horecazaak.

    Sara werkte in het verleden al 15 jaar in een horecazaak in het Ninia Shopping Center. Om maar te zeggen, dat de Ninoofse horeca voor haar geen geheimen meer heeft.

    ‘Sara’s Café’ wordt meer dan de naam doet vermoeden. Het is een trendy koffiebar, waar je op de juiste plaats bent voor een ontbijt, een lunch, een café latte of een thee. Maar ook voor cocktails of tapas, stoofvlees met frietjes, een spaghetti of een croque zal je er terecht kunnen.

    “In de namiddag serveren we bovendien dagverse taarten, Brusselse wafels en pannenkoeken”, vertelde Sara.

    Terras

    De smaakvol ingerichte zaak ligt in hartje centrum, in een pand met 12 meter gevelbreedte en grote ramen aan de straatkant. In de zomermaanden zal een terras staan opgesteld aan de straatkant.

    De zaak is geopend van maandag tot zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur. Op woensdag en zondag is Sara’s Café gesloten

    De zaak zal op zondag wel open zijn, als in het centrum evenementen plaatsvinden zoals kermissen, de jaarmarkt of het kevertreffen.

    Info: Sara’s Café.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons