• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Schoenenketen vanHaren opent Ninoofse vestiging in eerste trimester 2021

  22 november 2020

  NINOVE – Het Nederlandse vanHaren is begonnen met het ombouwen van de voormalige Brantano-winkel aan de Ring-Oost tot een eigen filiaal.

  De betrokken winkel ging dicht in oktober 2020. In februari-maart van 2021 heropent het pand als een vanHaren-filiaal. Die tijd is nodig om de winkel de typische ‘look and feel’ te geven. Het personeel krijgt ondertussen een professionele opleiding, in overeenstemming met de normen en waarden van het bedrijf.

  Waalwijk

  In 1929 begon Ivo Johannes van Haren met de productie van schoenen in Waalwijk. Hij opende zijn eerste schoenenwinkel in de Rotterdamse Hoogstraat. Ruim 90 jaar later is vanHaren de marktleider in Nederland met 142 filialen en meer dan 1.400 medewerkers.

  In 2017 opende vanHaren de eerste winkels in België. De flagship store op de Antwerpse Meir is het visitekaartje van vanHaren Schoenen België.

  Het bedrijf nam in België 43 voormalige Brantano-winkels over om ze geleidelijk om te bouwen tot vanHaren-filialen.

  Collecties

  In Nederland is vanHaren ruim 90 jaar een leidende formule in de schoenenbranche. Hier kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  De schoenenketen onderscheidt zich door een on-trend eigen collectie en de verkoop van bekende sportmerken zoals Adidas, Nike en Puma.

  Door te profiteren van de beste inkoopposities met moedermaatschappij Deichmann, biedt vanHaren een onderscheidende collectie A-merken aan.

  Info: vanHaren.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons