Speciale editie ‘Nienofske Straffe Kaffee’ als hebbeding

    10 februari 2022

    NINOVE – De tweede carnavalseditie van de vermaarde en gegeerde flessen ‘Nienofske Straffe Kaffee’ kun je nu bestellen, samen met een bijpassende zjat.

    Jaro Goubert bracht met zijn onderneming Publi Jaro vorig jaar in volle carnavalsperiode zijn donker straf maar lekker drankje aan de man en vrouw.

    Inmiddels is zijn koffielikeur aan de speciale editie voor 2022 toe, waarvan slechts 100 exemplaren bestaan. Iedere fles kent een unieke nummering, die tot het einde der tijden geregistreerd staat op jouw naam. Of je ze leef of vol bewaart hangt geheel van jouw wilskracht af.

    Bestellen

    Eveneens nieuw jaar dit jaar: een bijpassende mok – een zjat – die je er kunt bijbestellen. Voor € 27 per fles en € 5 per mok levert Jaro de hebbedingen in Ninove tot aan jouw voordeur.

    Met carnaval of daarbuiten een straffe kaffee drinken, is altijd een goed idee. IJskoud op een zwoele zomerdag of hartverwarmend met een toefken slagroom erop tijdens een koude winteravond.

    Dit kan gezellig bij jou thuis of in één van de talrijke horecazaken in de buurt: ‘t Oud Stadhuis, De Nieuwe Klok, In den Keizer, Repoos, Bar Sajet, Martinique, d’ Eeterij, Den Haas (Gooik) en D’erfzonde (Herne).

    Info: bestellen kan via Nienofske Straffe Kaffee.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons