• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Stad bevraagt Ninoofse ondernemers opnieuw

  21 mei 2021

  NINOVE – Om de lokale ondernemers zo goed als mogelijk te blijven ondersteunen, wil de stad hen nogmaals bevragen.

  Vorig jaar al legde de stad via een enquête haar oor te luisteren bij de lokale ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen.

  Op basis van de resultaten, stuurde ze de lokale corona-aanpak en ondersteuning bij.

  De crisis is nog niet voorbij en dus vraagt de stad hen opnieuw om feedback over de ondersteuning tijdens coronacrisis. Ze wil luisteren naar hun huidige situatie en toekomstbeeld, maar ook naar hun ervaringen en eventuele suggesties voor een Ninoofs relanceplan.

  De enquête is anoniem en duurt een tiental minuten. Je kunt ze invullen tot en met 30 juni 2021.

  Info: bevraging Ninoofse ondernemers.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons