Stad zoekt concessiehouder voor toekomstig ontmoetingscentrum

  04 februari 2023

  DENDERWINDEKE – Het ontmoetingscentrum gaat vanaf 1 mei open in de nieuwbouw van Ninove Welzijn, op de hoek van de Edingsesteenweg en de Proosdij. Voor de uitbating ervan is de stad op zoek naar een concessiehouder.

  Het project van Ninove Welzijn telt 36 sociale flats en is gebouwd op de site van het voormalig OCMW-rusthuis. De ontmoetingsruimte is gesitueerd op de hoek van de Edingsesteenweg 378 en Proosdij, tegenover de kerk. Zij omvat een toog, een kleine keuken, een sanitaire ruimte, een kleine bureelruimte en een terras.

  Concessie

  Dit ontmoetingscentrum wil vanaf 1 mei een warme ontmoetingsplek zijn voor senioren, verenigingen en ieder geïnteresseerde.

  Het OCMW van Ninove zal deze in uitbating geven bij concessie. Geïnteresseerden moeten de inschrijving indienen bij de stad (Centrumlaan 100 Ninove), ten laatste op 15 maart om 12 uur, aangetekend of tegen een afgiftebewijs.

  Info: voor de inhoud en de procedure van de concessie kan je informatie opvragen via mobiel@ninove.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons