• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Tevredenheid alom na eerste terrassenweekend

  11 mei 2021
  Gezondheid!

  NINOVE – Het eerste weekend na de verplichte sluiting van de horeca lokte heel wat liefhebbers naar de terrassen. De horeca-uitbaters en de stad waren tevreden: alles verliep rustig en met respect voor de maatregelen.

  De stad had de horeca-uitbaters vooraf geïnformeerd over de maatregelen, die ze moesten opvolgen.

  Vertrouwen

  Schepen voor lokale economie Alain Triest (Open VLD): “Het is voor hen niet altijd gemakkelijk om alle regels toe te passen. Maar het doet ons veel plezier, dat zij allemaal hun best deden om alles zo correct mogelijk te laten verlopen. Wij hebben er het volste vertrouwen in, dat het ook zo zal blijven. De mensen zullen in alle veiligheid kunnen blijven genieten van een hapje of een drankje op het terras van hun favoriete zaak.”

  Politie

  Ook de politie blikt tevreden terug op het afgelopen weekend, aldus burgemeester Tania De Jonge (Open VLD): “De politie was het volledige weekend op het terrein om te controleren op inbreuken tegen de maatregelen. Zij waren blij, dat alles goed en vlot is verlopen. Ook met het verplichte sluitingsuur van de terrassen om 22 uur waren geen problemen.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons