Uitgebreide terrassen blijven tot eind september

    26 augustus 2020

    NINOVE – Het stadsbestuur besliste om de uitgebreide terrassen en terrassenstraten tot eind september open te laten. De twee terrassenstraten sluiten op zondag wel om 20 uur.

    Door de maatregelen kunnen horecazaken nog steeds maar een beperkt aantal klanten ontvangen. De stad wil hen blijven ondersteunen in deze moeilijke periode.

    Daarom blijven de succesvolle terrasuitbreidingen en terrassenstraten in de Geraardsbergsestraat (Ninove) en Gemeentehuisstraat (Meerbeke) open tot eind september.

    Beperking

    Voor de gewone terrassen blijft de huidige regeling van toepassing.

    Voor de terrassenstraten is er een aanpassing in de openingsuren op zondag. In de Geraardsbergsestraat en de Gemeentehuisstraat moeten vanaf 6 september de terrassen op zondagavond sluiten om 20 uur. Die maatregel moet de overlast op de avond voor een school- of werkdag beperken.

    In Meerbeke verhuizen, zoals eerder vemeld, de uitgebreide terrassen vanaf 28 augustus naar de parking aan de overkant van de straat.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons