VanHaren neemt ook Brantano-Ninove over

    11 september 2020
    Brantano Ninove, even zonder wachtrij.

    NINOVE – De Nederlandse schoenenketen vanHaren heeft bekend gemaakt welke veertig winkels ze vanaf 1 oktober overneemt van het failliete Brantano. Ook de vestiging in Ninove is daarbij.

    “Dat het zo lang geduurd heeft voor de retailer de lijst met de overgenomen winkels kon bekendmaken, heeft te maken met de vele gesprekken met verhuurders”, aldus de groep vanHaren in een persbericht.

    De schoenenketen wilde vooraf grondig analyseren welke locaties het meeste potentieel hebben voor de eigen winkelformule. VanHaren neemt uiteindelijk 40 winkels over: daarmee komt het totaal in België op 56. Ook de vestiging in Ninove hoort bij de overgenomen panden.

    VanHaren stelde Bie Buelens aan als ‘Chief Transformation Officer’. Zij werkte al eerder voor de schoenenketen en heeft een ruime ervaring in de schoenenbranche.”Ik ken het Belgische retaillandschap goed en dit is een positief verhaal waar ik graag mijn tanden wil inzetten. Bovendien ben ik al eerder bij vanHaren aan de slag geweest en zal ik dus snel ingewerkt zijn. Ik hoop dat mijn expertise én die van de medewerkers zullen bijdragen aan het succes van vanHaren in België.”

    Solliciteren

    Aangezien vanHaren enkel de panden heeft overgenomen, maken de voormalige medewerkers van Brantano niet automatisch mee de overstap. Ze zijn wel uitgenodigd om te solliciteren.

    “We staan er heel erg voor open om oud-Brantano-werknemers als nieuwe collega’s in de vanHaren familie te verwelkomen”, zegt Buelens hierover. “We weten dat het professionele medewerkers zijn, die zich met hart en ziel hebben ingezet. Dus willen we ze alle kansen geven.”

    Deze winkels neemt vanHaren over in de regio:

    • Aalst: Brusselsesteenweg 120;
    • Geraardsbergen: Astridlaan 38;
    • Ninove: Ring Oost 6.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons