Waardebon van € 25 voor elk Ninoofs gezin

    26 juni 2020

    NINOVE – Als dank voor de inspanningen om het corona-virus helpen in te dijken en als steun aan de lokale handelaars, krijgt elk Ninoofs gezin een bon van € 25.

    Die bon kun je tot en met 14 oktober besteden bij de lokale handels- en horecazaken (geen winkelketens). Je herkent de zaken, waar je je bon kan omruilen, aan de sticker die ze in hun vitrine hangen. Die verschijnt eerstdaags in het straatbeeld.

    Burgemeester Tania De Jonge: “Deze zware gezondheidscrisis heeft elk gezin op één of andere manier getroffen en dat verdient onze aandacht. Ons sociaal leven hervat stelselmatig en deze bon maakt het mogelijk een bezoek te brengen aan onze middenstand en horeca in de stad maar ook in onze dorpen. Ik hoop dat men de bon goed besteedt. Hij heeft een dubbel doel: onze inwoners een verdiende impuls geven en de middenstand en horeca ondersteunen.”

    Steun

    Schepen voor lokale economie Alain Triest: “Deze bon is inderdaad een steun in de rug voor onze inwoners, maar ook van onze lokale handelaars. Er zijn al veel inspanningen geleverd om de heropstart van de lokale economie te ondersteunen. Deze extra impuls van € 425.000, die zal terugstromen naar onze lokale handelaars, is een mooie extra steunmaatregel voor deze sector. Door de koppeling met de stadsapp kunnen Ninovieters trouwens heel makkelijk de bon omruilen.”

    Stadsapp

    Als je een smartphone hebt, kun je de Ninove app en de QR-code op de geschenkbon downloaden.

    Inruilen kan via de papieren bon of via de Ninove App indien je je QR-code hebt gescand.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons