Waardebons bedeeld bij Ninoofse gezinnen

    17 juli 2020

    NINOVE – Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) roept de Ninovieters op om lokale handelaars te steunen met de waardebon van € 25. De Forza-mandatarissen schenken deze alvast aan mensen, die hem extra nodig hebben.

    Zelfstandigen en ondernemingen konden tijdens de corona-crisis rekenen op steun van de Vlaamse regering. “In onze stad hebben 816 ondernemingen een hinder- of compensatiepremie gekregen voor in totaal € 7.070.780”, aldus de burgemeester. “Deze steun hielp hen deze moeilijke periode overbruggen. Nu rekenen ze op jullie, hun klanten. Dus steun onze lokale middenstand.”

    Elk Ninoofs gezin ontvangt per post deze geschenkbon van € 25 op 15 of 16 juli 202. Deze waardebon kan je tot en met 14 oktober 2020 besteden bij de deelnemende handels- en horecazaken in Ninove en deelgemeenten.

    Inruilen kan via de papieren bon of via de Ninove-app, indien je de QR-code hebt gescand. De deelnemende handels- en horecazaken verschijnen vervolgens op jouw scherm.

    Als je door de stad en de deelgemeenten wandelt, vind je een sticker op de vitrine of de toegangsdeur van de deelnemende handelszaken.

    Heb je je bon op 17 juli 2020 niet in je brievenbus ontvangen? Stuur dan een mailtje naar support@cirklo-light.com, met de vermelding van je naam en adres.

    Solidair

    Verschillende burgers meldden inmiddels, dat ze hun waardebon willen schenken aan mensen, die er meer behoefte aan hebben. Je kunt deze bon inderdaad doorgeven. Iedereen kent wellicht een bestemmeling. Maar dat is natuurlijk geen verplichting.

    De mandatarissen van Forza Ninove bijvoorbeeld schenken alvast hun waardebon aan het eigen sociaal project ‘Forza Ninove Solidair’. “Die bons gaan naar mensen die het echt moeilijk hebben”, klinkt het hier. “Iedereen kent er wel in zijn omgeving. We kregen ook al reacties van mensen, die er nood aan hebben. Er wordt wel gecheckt.”

    Een wenk voor andere partijen en organisaties om een gelijkaardige geste te doen?

    Info: overzichtslijst deelnemende handelszaken

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons