Win een linnen boodschappentas of een geschenkbon tijdens de ‘Week van de Markt’

    04 oktober 2021

    NINOVE – De stad neemt dinsdag 05 oktober deel aan ‘De Week van de Markt’, georganiseerd door de provincie Oost-Vlaanderen.

    Als prijs voorziet de stad 600 linnen bedrukte boodschappentassen en vier stedelijke geschenkbonnen van € 125, die je bij de lokale handelaars kunt verzilveren.

    Winnen

    Bij een aankoop aan een marktkraam, krijg je een spaarkaart. Verzamel 3 stempels per spaarkaart. Volle spaarkaarten deponeer je in de wedstrijddoos op de Graanmarkt.

    De eerste 600 deelnemers, die een volle spaarkaart in de wedstrijddoos stopten, krijgen elk een gepersonaliseerde boodschappentas.

    Een week later gebeurt de loting voor de vier hoofdprijzen. De uitreiking van deze prijzen gebeurt dinsdag 12 oktober, om 12 uur ’s middags op de Graanmarkt.

    Ook de provincie verloot prijzen tussen de deelnemende gemeenten. De bekendmaking  gebeurt 2 weken na de ‘Week van de Markt’. De winnaars worden hiervan zelf op de hoogte gebracht.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons