Winkel je graag in Ninove?

    08 juni 2022

    NINOVE – De dienst lokale economie wil graag weten of je koopt in Ninove en waarom (niet). Van 7 juni tot 15 juli loopt daarover een enquête.

    De antwoorden op deze bevraging zijn heel belangrijk. Ninove wil namelijk de ideale winkelstad worden en de winkelbeleving aanpassen op maat van de consument.

    Vul tussen 7 juni en 15 juli de grote winkelenquête in en laat weten hoe jij het winkelen in Ninove ervaart. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd om eerlijk jouw mening te geven.

    Deze enquête staat open voor iedereen, ook als je buiten Ninove woont. Dat laatste is niet onbelangrijk. Het is niet meteen helemaal duidelijk of men in de vragenlijst de winkelkern bedoelt, dan wel het hele grondgebied van Ninove, dus alle deelgemeenten.

    Zoals gezegd, loopt de grote winkelenquête van Ninove tot 15 juli 2022. Van 16 juli tot 31 augustus gebeurt de verwerking van de antwoorden.

    In het najaar zullen we wellicht de resultaten kennen

    Info: Ik doe mee.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons