Zelfbouwmarkt presenteert vernieuwde showroom en kerstafdeling

    09 september 2023

    NINOVE – Op de 1ste verdieping vind je een heringerichte afdeling ramen en deuren. Het gelijkvloers baadt al voor een deel in de kerstsfeer.

    Dat laatste kan misschien verwonderlijk lijken bij de onverwachte tropische septembertemperaturen, maar ‘besturen is vooruitzien’, geldt ook voor alerte handelszaken.

    Vernieuwen

    De winkelverantwoordelijke Lieven Dumon toont ons de showroom op de 1ste verdieping, waar het gedeelte buitendeuren en ramen totaal is vernieuwd.

    “We dat moeten regelmatig blijven doen omdat onze showroom toch een van onze sterke punten is, zeker ten aanzien van de concurrentie. Dat gebeurt natuurlijk niet continu, want het is een hele klus. Daarvoor werkten onze afdelingen aankoop, verkoop en onze technische dienst samen. De trends in ramen en deuren evolueren en je moet toch mee zijn met de nieuwste technieken en materialen. Bij ons vind je alles.”

    Kerst

    Op het gelijkvloers staat de kerstversiering al klaar in de afdeling decoratie.

    “Elk jaar toveren we deze om tot een heus kerstdorp. We moeten er ook vroeg bij zijn, want de klanten beginnen er steeds vroeger aan om alles te voorzien voor een leuke kerst. We zien heel veel nieuwigheden in beeldjes en vaasjes om de tafel te decoreren. Elk jaar proberen wij mee te zijn met de mode door de juiste dingen uit te kiezen voor onze klanten. De inrichting gebeurt door onze adviseurs, samen met de collega’s van aankoop. Ook daarin steken we heel wat werk en we zijn blij, dat het tijdig is afgerond.”

    Info: Zelfbouwmarkt Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons