Een grote entree in een megaslee

    14 november 2022

    NINOVE – Matteo zal zich zijn (uitgesteld) lentefeest nog lang geheugen. Als verrassing hadden zijn ouders een ritje in een imposante verlengde Hummer H3 limousine voorzien.

    Dit soort wagens doet onwillekeurig altijd de hoofden draaien. Dat was zaterdag 12 november niet anders, toen die megaslee de Graanmarkt opreed. Je verwacht je dan aan een of andere bv, die een evenement in de buurt komt opleuken.

    Uit de feestslee stapte zaterdagavond echter geen bekende kop, maar een breed glimlachende Matteo Dierickx. Zijn ouders hadden dit voor hem als verrassing in petto.

    “Omwille van corona- en andere toestanden hebben we het lentefeest van Matteo noodgedwongen moeten uitstellen. Nu kon het toch plaatsvinden en voor het vervoer naar café À l’aise hebben we die limousine voorzien. Matteo dacht, dat deze was bedoeld voor de verjaardag van Jeroen Wiggeleer. We verzorgen met Party Ride somtijds het vervoer van artiesten voor Jeroen Events.”

    Hij wist niet, dat dit ritje bedoeld was voor zijn lentefeest. Op de vraag hoe het was om in een dergelijke grote auto te zitten, kwam alleen een laconiek “Goed.”

    Al stond de emo-barometer in zijn pretoogjes meer op megafantastisch.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons