Een jawoord met koets en paarden

    29 augustus 2020

    NINOVE – Evelien en Jonathan gaven zaterdag 29 augustus elkaar hun jawoord. Zij lieten zich vervoeren in een mooie witte koets, getrokken door twee glanzend zwarte paarden.

    Een huwelijk in de huidige omstandigheden moet altijd wat aan glamour en glitter inboeten. Toch gingen Evelien en Jonathan ervoor.

    Zij kozen ook voor een origineel vervoermiddel: een witte karos, getrokken door twee gitzwarte paarden. Een ongewoon zicht op de binnenkoer van het stadhuis.

    Niet toevallig: Evelien heeft zelf een paard en Jonathan houdt ook van deze nobele dieren. “Toch blij, dat ons huwelijk kan plaatsvinden”, gaven ze onze verslaggever nog mee. “Straks geven we nog een klein feestje in beperkte kring. Een openingsdans zal er niet inzitten, maar die sparen we dan op voor volgend jaar.”

    De koetsier van dienst was Luc De Moor. “Wij houden rondritten, onder andere in het mooie Pajottenland. We vervoeren ook koppels, zoals hier. Het geeft toch altijd een meer feestelijke toets aan een huwelijk. Er zijn heel duidelijke afspraken gemaakt om de corona-maatregelen na te leven. Deze morgen hebben wij het koppel opgehaald en naar het Ninoofse stadhuis gebracht. Straks voeren wij hen naar feestzaal De Parel.”

    Info: Luc Dehandschutter – 0478-30 57 98.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons