Fiberklaar onderzoekt mogelijke aanleg glasvezelnetwerk

    07 december 2022

    NINOVE – Het Vlaamse nutsbedrijf Fiberklaar heeft plannen om een glasvezelnetwerk aan te leggen in Ninove. De aannemer Solutions30 voert daartoe in de straten een fysiek onderzoek uit met landmeters.

    Een fiber- of glasvezelnetwerk geeft de gebruiker een betere internetbeleving door te zorgen voor een stabielere verbinding, hogere snelheden en een scherper beeld.

    Onderzoek

    In samenspraak met de stad Ninove gaat Fiberklaar na of zij ook hier een fibernetwerk kunnen aanleggen. Het nutsbedrijf stelde daarvoor de aannemer Solutions30 aan. Deze voert in de straten een fysiek onderzoek uit met landmeters.

    Ze meten de openbare wegen en de aansluitingen naar de individuele percelen op en maken de nodige voorbereidingen. Het is mogelijk, dat de landmeters voor de inventarisatie foto’s maken van de gevels. Solutions30 verzamelt tijdens het onderzoek data, die niet-persoonsgebonden zijn en ook enkel worden gebruikt voor de voorbereiding van de aanleg van nutsleidingen.

    Medewerkers

    De medewerkers van Solutions30 zijn herkenbaar aan een geel hesje en beschikken over een geldige legitimatiepas met foto.

    Vraagt u zich af of deze technici wel degelijk in opdracht van Fiberklaar werken? Of hebt u andere vragen over dit project? Spreek de technici in uw straat aan of neem contact op met Solutions30 via het gratis nummer 0800-159 05 (op werkdagen van 9 tot 17 uur) of solutions30@fiberklaar.be.

    Info: Fiberklaar.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons