Fontein Graanmarkt tijdelijk buiten dienst

    23 juni 2021

    NINOVE – Door een defect in de elektronische sturing is de fontein aan de terrasjes op Graanmarkt buiten dienst.

    Het was velen al opgevallen, dat uit de grote fontein op de Graanmarkt de laatste dagen geen straaltje water meer spoot.

    Enkelen speculeerden, dat de fontein was uitgeschakeld om waterverspilling tegen te gaan, maar dit is niet het geval. De fontein werkt trouwens met een gesloten circuit, dat het water terug opvangt.

    Sturing

    Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) verduidelijkt wat het probleem is: “Door een defect aan de elektronische sturing is de fontein momenteel buiten dienst. De firma is reeds gecontacteerd en stelt alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk te herstellen.”

    Als het de komende dagen opnieuw terrasjesweer wordt, zal je dus hopelijk snel terug kunnen genieten van een spuitende fontein, met kleurrijk verlichte waterstralen tijdens de avonduren.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons