Fontein op Graanmarkt eindelijk ook in werking

    08 augustus 2020

    NINOVE – De fontein op de Graanmarkt spuit sinds vrijdag 7 augustus. Eerder al was dat het geval voor de Twijnsterfontein en deze op het dr. Hemerijckxplein.

    De drie Ninoofse fonteinen zorgen voor sfeer en verfrissing tijdens deze warme periode.

    Dat de fontein op de Graanmarkt een week later in actie kwam, heeft zijn redenen. “Het onderhoud, het beheer en de opstart daarvan gebeuren niet door onze technische dienst”, aldus schepen Marc Torrekens (Open VLD). “Dit is volledig in handen van een gespecialiseerde firma. De opdracht was al gegeven, maar omwille van het bouwverlof zat er wat vertraging op de uitvoering.”

    Er zijn in de loop der jaren al enkele keren problemen geweest met de sturing van deze fontein, die tijdens marktdagen wel eens ongevraagd opstartte en kramen onderspoot. Sindsdien mag geen kraam meer op die plek staan.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons