Geert De Vleminck leidt het ‘Joy of Life Breathwork Center’

    30 juni 2021

    MEERBEKE – Met de overname door de nieuwe uitbater Geert De Vleminck, verandert het spiritueel lichtcentrum ‘Straal en Geniet’ van naam. Het heet voortaan ‘Joy of Life Breathwork Center’.

    Magdalena De Boeck begon in 2007 aan de Donkerstraat met haar spiritueel lichtcentrum ‘Straal en Geniet’. Daar wou ze mensen samenbrengen, die zich niet begrepen voelen in de ‘gewone’ wereld.

    Licht

    “Ik heb mij vol overgave ingezet om mensen hier een welkom thuisgevoel te geven”, aldus Magdalena. “Wij hebben hier hele fijne dingen beleefd. Met voldoening en dankbaarheid kijk ik er nu op terug, hoe mensen hier zijn open gebloeid, gegroeid en zichzelf geworden zijn. Het was immers nooit de bedoeling hen te binden, wel hen op weg te zetten.”

    Ademwerk

    Nu geeft ze de fakkel door aan de jongere generatie en vond ze in Geert De Vleminck een gelijkgestemde. Hij veranderde de naam in het ‘Joy of Life Breathwork Center’ van.

    Geert is expert in breathwork en had zijn praktijk in Kester (Gooik). Hij is internationaal geaccrediteerd als Breathwork Practitioner en voorzitter van de International Breathwork Foundation (IBF), met leden in meer dan 40 landen.

    “Breathwork, rebirthing of bewust verbonden ademen heeft mij in 1999 uit een depressie gehaald en mij terug de levenskracht en -energie gegeven om mijn leven vreugdevol te leven. Ik heb mij verder verdiept en had het geluk om met de grondleggers Leonard Orr en Sondra Ray te kunnen trainen. Ik heb er intussen mijn missie van gemaakt om iedereen, die last heeft van depressie, angsten, zich niet lekker voelen, maar ook mensen die kampen met ziekte en mentale gezondheidsproblemen, terug op weg te helpen naar hun eigen levensvreugde. En dit via diepgaand ademwerk.”

    Centrum

    Ademwerk is volgens Geert de brug tussen het lichaam en de geest.

    “Het is een methode, die veel sneller werkt dan gesprekstherapie. In het ‘Joy of Life Breathwork Center’ ga ik dezelfde koers volgen als Magdalena, al zal het accent iets meer liggen op bewust verbonden ademwerk en life coaching. Een aantal masterclasses en workshops zijn reeds gepland. Het centrum is tevens te huur voor wie een fijne plek zoekt om workshops, opleidingen en creatieve ateliers te organiseren.”

    Info: Joy of Life Breathwork Center.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons