Gemeenteraad wuift algemeen directeur Carine Coppens uit

    21 maart 2023

    NINOVE – De algemeen directeur woonde maandag 20 maart haar laatste OCMW- en gemeenteraad bij. Zij kreeg woorden van lof en cadeautjes, maar deelde zelf ook geschenken uit.

    Carine Coppens neemt na een loopbaan van 38 jaar afscheid van de Ninoofse administratie. Ze begon in 1984 als bureauchef van het secretariaat, toen Ninove ongeveer 35.000 inwoners telde. Op 1 april 1988 werd ze OCMW-secretaris, een van de 2 vrouwelijke secretarissen in de provincie. Zij aanvaardde nadien de dubbele functie van OCMW- en stadssecretaris, later algemeen directeur. Vanaf 2017 vertroebelden de relaties tussen haar en het stadsbestuur, met een procedure tot bij de raad van state tot gevolg.

    Bij haar afscheid maandagavond kreeg zij wel lof vanwege de Forza-Ninove-fractie bij monde van Guy D’haeseleer, Renaat Raes en Rudy Corijn. Bart Mignon (Samen), burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) en Dirk Vanderpoorten (Open Vld) sloten zich daarbij aan.

    De algemeen directeur kreeg een aantal cadeautjes, maar deelde er zelf ook enkele uit: aan Rudy Corijn, Renaat Raes en ereburgemeester Michel Casteur (Open Vld).

    Voor haar opvolger/ster had ze een boodschap: “Een goede chef ziet zijn mensen graag.”

    Info: bekijk hier de video-opname van haar afscheid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons