Geschenkbon voortaan ook digitaal

    17 januari 2024

    NINOVE – De ‘Ninove geschenkbon’ kan je voortaan digitaal aankopen. Je kunt deze gebruiken bij verschillende Ninoofse handelaars of horecazaken.

    Je kunt de bon dus digitaal aankopen. Je krijgt deze dan als een QR-code via e-mail doorgestuurd. Je kan deze eventueel afdrukken, maar nog eenvoudiger is het om die code te laten inscannen als betaling. Je moet het volledige bedrag niet in één keer of bij één handelaar uitgeven.

    Korting

    Om de lancering van deze digitale geschenkbon te vieren, geeft de stad tijdelijk een korting van € 5 cadeau bij aankoop van een digitale geschenkbon van € 25. Per mailadres heb je recht op 2 maal een korting van € 5 bij aankoop van een bon van € 25.

    Voor de papieren bon in een geschenkverpakking kun je nog altijd terecht bij het onthaal op het balieplein van het stadhuis, site Bevrijdingslaan. Opgelet, de korting geldt enkel op een aankoop in de webshop, niet aan de onthaalbalie.

    Info: Digitale geschenkbonDeelnemende handelszakenGeschenkbonfilmpje.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons