Goede evaluatie met verbeterpunten voor balieplein

    28 maart 2024

    NINOVE – Uit een recente bevraging blijken de bezoekers aan het balieplein-site Bevrijdingslaan tevreden over de dienstverlening. Op basis van de resultaten wordt de lokettenwerking nog bijgeschaafd.

    Exact een jaar geleden verhuisden de administratieve diensten en hun loketten van de Centrumlaan 100 naar de site Bevrijdingslaan 7.

    Tevredenheid

    Eén maand lang zijn de bezoekers aan het balieplein bevraagd. Het onderzoek omvatte verschillende aspecten van de dienstverlening, waaronder de professionaliteit, de vriendelijkheid, de bereikbaarheid, de wachttijd en het werken na afspraak.

    In totaal namen hieraan 216 bezoekers deel. Zij schatten met een gemiddelde van 9 op 10 de dienstverlening van de onthaal- en de baliemedewerkers zeer hoog in. Ook de korte wachttijd, de vlotte aanmelding en het werken na afspraak beoordeelden zij positief.

    Verbeterpunten

    Uit die beperkte bevraging kwamen ook een aantal aandachtspunten naar voor:

    • niet elke bezoeker vindt even ge makkelijk de weg naar de Bevrijdingslaan;
    • de wachtzaal kan worden verbeterd;
    • digitaal een afspraak maken blijkt voor voor een kwart van de bevraagden nog onduidelijk.

    De stad neemt deze opmerkingen mee en belooft verbetering op deze punten.

    Info: online afspraak makenonthaal site Bevrijdingslaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons