ILvA heropent recyclageparken vanaf 7 april

  31 maart 2020

  NINOVE – Net als elders zal het recyclagepark op het industrieterrein Pamelstraat-Oost vanaf dinsdag 7 april terug toegankelijk zijn. Het personeel en de bezoekers moeten wel de veiligheidsmaatregelen naleven.

  De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) opent vanaf 7 april alle 15 recyclageparken in het werkingsgebied volgens de normale openingsuren.

  Richtlijnen

  Als bezoeker moet je een aantal richtlijnen strikt naleven.

  • Je moet de afstandsregels respecteren en elk persoonlijk fysiek contact vermijden.
  • Je kunt enkel via bancontact betalen.
  • Je blijft in de wagen zitten in de wachtrij.
  • Slechts een beperkt aantal personen is tegelijk toegelaten.
  • De politie zal voor toezicht zorgen om de maatregelen te doen respecteren.
  • Er is alsnog geen asbestinzameling om de druk op het beschermingsmateriaal in Vlaanderen niet te verhogen.

  ILvA roept op om niet naar het recyclagepark te gaan als het niet echt nodig is. Als je een bezoek kan uitstellen, doe je dat best. Enkel op die manier kunnen lange wachtrijen worden vermeden en is de sociale afstand gegarandeerd.

  Info: ILvA.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons