Infoavond over inbraakpreventie en diefstal met list

    04 mei 2022

    MEERBEKE – De lokale buurtinformatienetwerken (BIN) 1 en 2 organiseren dinsdag 10 mei een infoavond. Vooral de preventie staat daarbij centraal.

    Gelet op een aantal verdachte feiten in Meerbeke, zal de infoavond zeker interessant zijn voor leden en alle bewoners van de buurt.

    Politiecommissaris Benny Van Holder zal ingaan op de volgende thema’s:
    – inbraakbeveiliging in een woning,
    – preventieve tips tegen woningdiefstal aan de deur met list,
    – voorstelling van hang- en sluitwerk (soorten veiligheidssloten).

    Burgemeester Tania De Jonge zal een beeld schetsen van alle inspanningen en de samenwerking met de twee BIN’s in Meerbeke.

    BIN

    Wil je graag snel op de hoogte zijn als iets verdacht gebeurt in jouw buurt en ook zelf gemakkelijk je buren verwittigen? Geef de politie meer ogen op straat en sluit je aan om verdachte zaken te melden.

    Op de infoavond krijg je de kans om je in te schrijven in één van de twee BIN’s in Meerbeke. Kan je er die dag niet bij zijn, dan kan je voor al je vragen contact opnemen met de hoofdcoördinatoren: Jeroen Van Assche en Caroline Declercq.

    Dinsdag 25 oktober heeft een tweede infoavond plaats over brandpreventie, in samenwerking met de brandweerpost van Ninove.

    Praktisch

    • Datum en uur: dinsdag 10 mei om 19:30 uur.
    • Plaats: Trefcentrum De Linde, Gemeentehuisstraat 42, Meerbeke.
    • Organisatie: BIN Meerbeke 1 en 2.
    • Toegang: gratis.

    Info: BIN Meerbeke 2.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons