Interesse voor de Ninoofse stadsapp groeit

    06 juli 2020

    NINOVE – De stad biedt een digitaal platform aan om inwoners, lokale handelaars en bestuur sterker met elkaar te verbinden. Op termijn zal het aanbod op de app(licatie) nog uitbreiden. Inmiddels zijn 394 handelaars geregistreerd.

    Je kunt de Ninoofse stadapp gebruiken voor nieuws uit de buurt, evenementen in de stad en om lokaal te kopen. Voor handelaars is het een manier om snel en gericht hun klanten op maat te informeren over hun producten en promoties. Ze kunnen ook hun producten online aanbieden. Klanten kunnen reserveren in hun favoriete restaurant of op de hoogte blijven van acties.

    Aanbod

    Vanuit de dienst lokale economie informeert een belteam de handelaars persoonlijk over de verschillende voordelen. Het team begeleidt hen bij de registratie. Ondertussen is dit al voor 394 handelaars gebeurd.

    Op termijn zal het aanbod op de app nog uitbreiden met bijvoorbeeld de afvalkalender, administratieve stukken opvragen, meldingen maken.

    Aankoopbon

    Midden juli krijgt elk Ninoofs gezin van de stad een waardebon van € 25 in de bus. Je kunt die besteden bij de plaatselijke handelaars. Met de stadsapp op jouw smartphone kan je de QR-code (quick respons) op de bon opladen en hem nadien gemakkelijk inruilen.

    Schepen voor lokale economie Alain Triest: “Ik ben heel tevreden, dat zoveel handelaars zich registreerden. Wij hopen dat het aantal gebruikers blijft stijgen. Een app is immers een heel handige middel om snel info te krijgen over het aanbod van een zaak, direct online te kopen of een reservatie te maken. De geplande uitbreiding met extra toepassingen zal alleen nog maar meer toegevoegde waarde brengen.”

    Info: de ‘Ninove app’ kun je gratis ophalen in de App Store of Play Store.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons