Jens duikt in het mysterie van het paranormale

  14 oktober 2021

  NINOVE – Jens Deleu heeft een eigen YouTube kanaal, waarop hij onlangs een reeks is gestart rond paranormale verschijnselen.

  Jens doet aan ‘urban exploring’, wat zoveel betekent als het verkennen van steden of gebouwen. Hij onderzoekt sinds enkele maanden het paranormale en werkt hiervoor samen met een aantal professionele onderzoekers uit Nederland.

  Sanatorium

  Zijn eerste aflevering vond plaats in het indrukwekkende ‘Sanatorium du Basil’, in het dorpje Borgoumont in de Belgische Ardennen.

  Speciaal voor de gelegenheid gingen we hem interviewen in een leegstaand gebouw: een fijne locatie om bij schemerdonker te griezelen en te praten over paranormale verschijnselen.

  Zijn eerste aflevering kan je bekijken via deze YouTube-link.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons