Bevraging over buitenschoolse opvang en activiteiten

    12 april 2024

    ROOSDAAL – Het lokaal bestuur bevraagt zoveel mogelijk ouders en aanbieders om een lokaal buitenschools opvangbeleid uit te werken.

    De Vlaamse overheid streeft naar een geïntegreerd aanbod voor álle kinderen en gezinnen. De verschillende betrokken Roosdaalse diensten en lokale aanbieders werken zo goed mogelijk samen voor de uitwerking van het project Buitenschoolse Opvang en Activiteiten (BOA).

    Dat gebeurt vanuit drie doelstellingen:

    • meer speelmogelijkheden en ontplooiingskansen voor elk kind;
    • mogelijkheden voor ouders om werk, opleiding en gezin te combineren;
    • een toegankelijk en betaalbaar aanbod van buitenschoolse opvang en activiteiten.

    Participatie

    Het lokaal bestuur wil zoveel mogelijk informatie verzamelen van ouders, kinderen, aanbieders van opvang en activiteiten.

    Woon je in Roosdaal en heb je kinderen tussen 2,5 en 12 jaar? Of woon je ergens anders, maar maken je kinderen gebruik van opvang of activiteiten in Roosdaal? Vul dan de enquête in en maak kans op een leuke prijs. De bevraging activeer je hier. Zij loopt tot dinsdag 14 mei 2024.

    Wil je graag nog meer kwijt? Kom dan naar het participatiemoment op dinsdag 14 mei, van 19 tot 21 uur in ’t Sportvlot. Samen met andere ouders, aanbieders van opvang of activiteiten, scholen en de betrokken diensten van het lokaal bestuur denk je na over de goede en minder goede punten van kinderopvang in de gemeente, kansen voor de toekomst enz. Er is een voorzien in een hapje en drankje. Schrijf je hier in voor het participatiemoment.

    Info: huisvanhetkind@roosdaal.be of 054-89 13 54.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons