Derde prik beschikbaar voor Ninoofse jongeren

    07 februari 2022

    NINOVE – Jongeren tussen 12 en 17 jaar krijgen donderdag 10 februari vanaf 16 uur een zogenoemde boosterprik aangeboden in het vaccinatiecentrum aan de Bevrijdingslaan.

    De Vlaamse Regering besloot eind vorige week om alle Vlaamse jongeren tussen 12 en 17 jaar de kans te bieden een derde prik te krijgen. Zij ontvangen daarvoor geen uitnodigingen per post, e-mail of e-box.

    De stad Ninove sensibiliseert dan ook maximaal via de digitale kanalen, de lokale pers en de scholen om de jongeren hierover zo snel mogelijk te informeren.

    Vakantie

    Burgemeester Tania De Jonge: “Het is goed, dat de vakantie- en skiplannen van onze jonge generatie door de boosterprik niet in het gedrang komen. We hebben met ons vaccinatiecentrum dan ook heel snel geschakeld om de organisatie van deze boosterprikken op poten te zetten. Als burgemeester ben ik dan ook heel fier om te zien hoe ons vaccinatieteam zich uit de naad werkt om te kunnen voldoen aan de soms last minute beslissingen van de Vlaamse regering. Ik wil hierbij dan nogmaals mijn appreciatie uitdrukken voor de flexibiliteit en de inzet van de medewerkers.”

    Praktisch

    • Donderdag 10 februari zijn vanaf 16 uur verschillende tijdssloten beschikbaar. Om ellenlange wachtrijen te voorkomen, is het belangrijk om op voorhand een tijdslot te kiezen. Deze tijdssloten vind je terug op deze link (zie ook onderaan dit artikel).
    • Als je er niet in slaagt digitaal een tijdsslot te kiezen, mag je bellen naar het gratis nummer 0800-20 507 of mailen naar callcentervc@ninove.be.
    • Ouders (of voogden) moeten altijd hun toestemming geven voor de boosterprik van de jongere. Zij moeten daarvoor een document invullen, ondertekenen en meegeven. Ook dit document is terug te vinden op deze link (zie ook onderaan dit artikel).

    Info: tijdsslotenGeïnformeerde toestemming.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons