Druk feestweekend voor Chiro Sjaloom

    18 april 2022

    MEERBEKE/NEIGEM – Jongenschiro Sjaloom bestaat 45 jaar. De ideale aanleiding om op 22 en 23 april een feestelijke tweedaagse te organiseren in het ontmoetingscentrum (parochiezaal) van Neigem.

    Het aanbod: een leuke quiz (terug na 2 jaar stilte) en een streekbieravond, gelardeerd met levende muziek en een platenruiter.

    Quiz

    De start is vrijdagavond 22 april om 19.30 uur met ‘De Slimste Nacht’: een ludieke quiz voor ploegen van 5 personen aan € 20 per team. Kandidaten schrijven in via chirosjaloom@gmail.com (vermeld de ploegnaam). Wees snel, want de inschrijvingen lopen op hun laatste benen.

    Als vanouds is dit een leuke, uitdagende en originele quiz voor iedereen. Enige gelijkenis met andere quizformats is louter toeval.

    Naast het quizzen kan je ook genieten van verschillende soorten streekbier.

    Streekbier en muziek

    Voor de echte ‘Streekbieravond’ moet je terug in de parochiezaal van Neigem zijn, zaterdag 23 april vanaf 19 uur. De toegang is gratis.

    Je hebt er een ruime keuze uit 30 verschillende soorten streekbier, pils en andere drankjes in een gezellige omgeving.

    Tijdens deze degustatie kun je bovendien een danspasje riskeren op de muziek van The A-Tease. Achteraf feest je dan verder op de zwoele klanken van de dj.

    Met de inkomsten van deze evenementen kunnen de Sjaloom’ers een frisse doorstart nemen voor de komende 45 jaar.

    Info: Sjaloom Meerbeke.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons