Kleuters welkom op speelpleinwerking Karrot

    09 juli 2023

    NINOVE – De speelpleinwerking Karrot breidt vanaf de zomer van 2023 uit met een kleuterwerking.

    Kleuters tussen 4 en 6 jaar zijn nu ook welkom voor een vakantie vol sport, spel en plezier. De animatoren bereiden alle activiteiten thematisch voor en begeleiden ze.

    Speelplein Karrot is eveneens  geschikt voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Na een kennismakingsgesprek zorgt een extra inclusieanimator voor hen.

    Aanbod

    Tijdens de zomermaanden trekt de jeugddienst met speelplein Karrot naar Pollare (24 tot 28 juli, parochiezaal) en Okegem (7 tot 11 augustus, buurthuis ’t Kouterken). De mobiele speelpleinwerking is enkel voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

    Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld), bevoegd voor jeugd: “De succesformule van onze speelpleinwerking Karrot is vroeger al uitgebreid met een aanbod op verplaatsing en dit jaar is er dus een aanbod voor kleuters. Samen met de sportkampen van de sportdienst, de werking van de jeugdbewegingen, Wenteka, Hobbes en de verschillende private initiatieven, zorgt dit voor een groot en divers aanbod in onze stad. Ik ben dan ook fier en dankbaar voor zoveel inzet en enthousiasme.”

    Praktisch

    • Datum en uur
      – Kinderen van 6 tot 14 jaar: 3 juli tot 18 augustus.
      – Kleuterwerking: 17 juli tot 11 augustus.
    • Plaats: jeugdcentrum De Kuip, Parklaan 1 Ninove.
    • Prijs: € 6 per dag (€ 1,50 met de UiTPAS met kansentarief). Inbegrepen: verzekering, drankje, vieruurtje, enthousiaste monitoren en het gebruik van spelmateriaal. De kinderen brengen zelf een lunchpakket en drinken mee.
    • Online registreren en inschrijven via TicketGang.

    Info: het volledige vakantieaanbod is te vinden in de vakantiebrochure.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons