• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Negentig studenten kunnen blokken op twee locaties

13 mei 2021

NINOVE – Buurthuis Berdam en de fuifzaal van De Kuip staan vanaf maandag 17 mei ter beschikking van studenten, die nood hebben aan een rustige studieruimte.

In totaal voorziet de stad plaats voor 90 studenten in buurthuis Berdam en in De Kuip.

De studenten moeten vooraf inschrijven voor een hele week en krijgen meteen een vaste stek toegewezen.

Elke woensdag verschijnt om 14 uur (Berdam) en om 14.30 uur (De Kuip) een nieuwe inschrijvingslink op de Facebookpagina Studeren in Ninove. Als je geenFB-account hebt, kan je kan contact opnemen met de jeugddienst.

Info: Studeren in Ninovejeugd@ninove.be.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.