Sinterklaasshow brengt de Sint in de huiskamer

    04 december 2020

    NINOVE – Op zaterdag 05 december komt de Sint naar Ninove, en meer bepaald naar de ENKAAVEE radiostudio, in het Oud Stadhuis. 

    Jammer genoeg kan de goedheilige man geen ouders en kindjes ontvangen door de geldende nationale covid19-maatregelen.

    ENKAAVEE probeert om het contact tussen de Sint en de kindjes toch te laten plaatsvinden, maar dan wel online.  Ze doen dit in nauwe samenwerking met de Sint Nicolaasvrienden.

    Tussen 14.00 en 17.00 uur zal de Sint praten en chatten met iedereen die het maar wil via de Facebookpagina.

    De Sint heeft de presentatrices, Lindie en Stephanie, al een leuke brief gestuurd met wat taakjes om een volwaardige hulppiet te worden. Al hun avonturen kan je volgen op de FB-pagina van ENKAAVEE, via een paar leuke filmpjes; zeker eens doen.

    Oefen alvast jullie Sinterklaasliedjes, want de Sint zal deze ongetwijfeld heel graag horen.

    Dus lieve ouders en kindjes: zet zaterdag 05 december al met stip in jullie agenda, schmink en verkleed jullie kapoenen in Sint of Piet. Leg de verlanglijstjes klaar want het belooft een spetterende, leuke en kindvriendelijke Sinterklaas show te worden.

    Kinderen kunnen al hun vragen, tekeningen en verlanglijstjes nu al doorsturen naar sinttv@enkaavee.be.

    Hebben jullie zelf geen inspiratie, geen probleem. Download de leuke en originele  tekeningen vanop de site www.enkaavee.be.

    GNE

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons