Jinthe is de jongste van een viergeslacht in vrouwelijke lijn

    04 augustus 2021

    VOORDE – Na de geboorte van Jinthe kwam in haar familie een viergeslacht tot stand. Het was wel even wachten om dit in een beperkte kring te kunnen vieren.

    Het viergeslacht begint bij Maria-Anna Van Der Elst (23/11/43). Zij verblijft momenteel in het woon-zorgcentrum Wilgendries in Voorde.

    Woensdagnamiddag 04 augustus kreeg ze het heuglijk bezoek van haar dochter Anja Riemens (31/01/69). Zij woont in Ninove en was vergezeld van haar dochter Esther Ongenaed (19/08/93) en kleindochter Jinthe Van Iersel (18/04/21).

    Zij wonen beiden nog in Waarloos, maar het gezin keert wel terug naar het Ninoofse. Binnenkort beginnen ze te bouwen in Appelterre-Eichem.

    De vier vrouwen zagen er patent uit, toen we hen mochten vereeuwigen.

    We wensen hen en de hele familie een gelukkig leven in liefde met en voor elkaar.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons