Tessa Cornelis stoot door in The Voice

    15 oktober 2022

    WELLE – Haar tweede deelname aan het VTM-programma The Voice is voor zangeres Tessa Cornelis terug een succes. Opnieuw dankzij Natalia gaat ze naar de volgende ronde.

    De 23-jarige Tessa Cornelis is afkomstig uit Welle, maar met haar partyband Karmasuits is ze regelmatig te horen en te zien in Ninove, Aalst, Geraardsbergen en Denderleeuw. Deze zomer stond ze op de Ninoofse Parkconcerten.

    In 2014 nam ze al eens deel aan The Voice Kids. Ze belandde in het team van Natalia en sneuvelde pas in ‘The Battles’.

    Zenuwen

    Acht jaar later is ze vrijdag 14 oktober terug uit duizenden kandidaten geselecteerd voor de ‘Blind Auditions’ van de talentenjacht The Voice. Grappig genoeg was het opnieuw Natalia, die haar met een hit van David Bowie ‘Life on Mars?’ liet doorstoten naar de volgende ronde.

    Na de succesvolle auditie kon ze met moeite haar tranen bedwingen. “Ik had enorm veel last van de zenuwen”, bekende Cornelis. “De lat lag dit jaar wel bijzonder hoog. Maar: we did it!”

    Droom

    Tessa Cornelis komt uit een muzikale familie, richtte in 2016 haar eigen partyband op en doet daarnaast ook heel wat soloprojecten, zoals zingen bij privéfeestjes, huwelijken of braderieën.

    Ze is master in Meertalige Communicatie en behaalde een postgraduaat Digital Content Creation, maar wil zich toch helemaal ‘smijten’ in de muziek.

    “Ik hoop, dat The Voice voor mij meer muzikale deuren opent. Het zou een droom zijn mocht ik van muziek mijn job kunnen maken.”

    Info: Tessa Cornelis.

    GGM

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons