Liv vormt viergeslacht met Simonne, Lieve en Katrijn

  03 februari 2023

  MEERBEKE – Met de geboorte van Liv Slootmaekers heeft ook de familie Agneesens een viergeslacht in vrouwelijke lijn.

  De familie Agneesens telt 3 dochters, 6 kleinkinderen en nu ook 6 achterkleinkinderen. Sinds de komst van Liv is er voor het eerst sprake van een viergeslacht.

  “De afgelopen maand is oma Simonne De Troyer 90 jaar geworden”, vertelt ons kleindochter Katrijn. “We zijn als familie ongelofelijk dankbaar voor de warmte en liefde, die ze in ons leven brengt. Reden te meer om haar dit weekend extra in de bloemetjes te zetten.”

  Dat gebeurde in het warme gezelschap van haar dochter Lieve Agneessens (links op de foto), haar kleindochter Katrijn De Belie (rechts op de foto) en achterkleindochter Liv Slootmaekers, die meteen het eerste viergeslacht in de familie compleet maakte.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons