Mega Jens Beach het gezelligste beachvolleybaltornooi van de streek

    30 juni 2022

    NINOVE – Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2022 organiseert Mevoc Meerbeke voor de 13 de keer MEGA JENS BEACH, ter hoogte van de  beachvolleybalterreinen achter de Ninoofse sporthal.

    Op zaterdagochtend is er een jeugdtornooi voor alle jonge volleyballers uit de streek. Nadien start het recreantentornooi waarbij de nadruk ligt op amusement en plezier.

    Zondagochtend is het de beurt aan de competitievolleyballers. Zoals ieder jaar speelt men de ganse dag door in drie reeksen: heren, dames en gemende ploegen.

    Het MJB-tornooi staat garant voor gezelligheid met een lekker drankje en een barbecue. Voor de allerkleinsten is er animatie en een springkasteel.

    Memorial Jens

    Het Mega Jens Beach tornooi wordt al voor de 13de keer georganiseerd ter nagedachtenis van clubicoon Jens Van Isterdael, die op jonge leeftijd de strijd tegen kanker verloor.

    Meer info en inschrijven via www.megajensbeach.be

    JTR

    Foto: Davy De Mesmaeker

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons