Nieuwe deken voor dekenaat Aalst

    23 juli 2022

    AALST/NINOVE – De Gentse bisschop Lode Van Hecke heeft de heer Hans Vandenholen benoemd tot deken van het dekenaat Aalst, waartoe ook de Sint-Corneliusparochie van Ninove behoort.

    De heer Vandenholen was voorheen deken van het dekenaat Zottegem, pastoor-moderator van de parochie Heilige Apostelen Petrus en Paulus (Zottegem) en administrator-moderator van de parochie Heilige Livinus (Herzele/Sint-Lievens-Houtem).

    Hij is op 11 juli benoemd tot deken van het dekenaat Aalst en tot pastoor-moderator van de parochie Heilige Martinus (Aalst-Linkeroever). De nieuwe deken volgt zijn voorganger Michel Bekaert op.

    Deze benoeming loopt over een periode van zes jaar.

    Info: Sint-Corneliusparochie Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons