Ninofmedia nu ook op de Ninoofse stadsapp

    30 juli 2020

    NINOVE – Het had wat voeten in de aarde, maar sinds 30 juli kun je de artikels van Ninofmedia ook lezen via de Ninoofse stadsapp. Zoals altijd gratis zonder abonnementsverplichting.

    De stad biedt een digitaal platform aan om inwoners, lokale handelaars en bestuur met elkaar te verbinden. Op termijn zal het aanbod in die app(licatie) nog uitbreiden. Je kunt de Ninoofse stadapp gebruiken voor nieuws uit de buurt, evenementen in de stad en om lokaal te kopen.

    Aanvankelijk kon je als bezoeker op de ‘perspagina’ van de app enkel de artikels van Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws consulteren. Sinds donderdag 30 juli is dit nu ook mogelijk voor de artikels van Ninofmedia.

    Met dank aan schepen van lokale economie Alain Triest en zijn dienst om dit mogelijk te maken.

    Nieuwspagina

    Als je op de Ninove-app klikt op ‘Nieuws’ en dan op ‘Pers’, heb je de keuze voor een van de drie voornoemde media.

    Klik je door op het logo van Ninofmedia, dan krijg je de berichten te zien. Onderaan het bericht kan je doorklikken naar onze originele nieuwspagina.

    Al onze artikels zijn zoals steeds gratis en zonder aparte zone voor abonnees.

    Info: de ‘Ninove app’ kun je gratis ophalen in de App Store of Play StoreNinofmedia.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons