OCMW- en gemeenteraad van juni in De Kuip

    12 juni 2019

    NINOVE – De zittingen van OCMW-raad (19 juni) en de gemeenteraad (20 juni) hebben plaats in De Kuip en niet in de gemeenteraadszaal. Reden voor de verhuis: ernstige waterinsijpeling.

    Door de regenval van de laatste weken is er andermaal waterinsijpeling in de gemeenteraadszaal van het stadhuis. Om verdere materiaalschade te voorkomen en omwille van de veiligheid vinden de OCMW- en gemeenteraad van respectievelijk 19 en 20 juni plaats in De Kuip (Parklaan 1) en niet in het stadhuis.

    Dat er lekken zijn in het stadhuis (letterlijk dan) is eigenlijk geen nieuws. Regelmatig staan emmers klaar en liggen dweilen bij de hand om het insijpelend water op te vangen.

    Er komt een onderzoek om te kijken hoe deze waterinsijpeling te stoppen valt. Na dit onderzoek zal blijken welke herstellingen of ingrepen nodig zijn en ook hoe het stadsbestuur de volgende raden zal organiseren.

    Indien het technisch mogelijk is, brengt Ninofmedia de raadszitting van 20 juni andermaal live. We houden jullie op de hoogte.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons