De Bende van Vos steunt Knipperkot

    22 december 2023

    DENDERHOUTEM – De leerlingen van de GO! basisschool Molenveld organiseerden een koekjesverkoop en een speelgoedbeurs tijdens De Warmste Week.

    De koekjes van het 6de jaar bracht meer dan € 600 op. Daarbovenop hielden de kinderen uit het leerlingenparlement ‘De Bende van Vos’ een speelgoedbeurs op school. Ook deze activiteit leverde een mooie € 600 op.

    De leerlingen schenken een deel van de opbrengst aan de vzw Knipperkot. Ze houden nog wat centjes over om een nieuwe muziekbox aan te schaffen. Daarmee kunnen ze tijdens de speeltijd hun favoriete dansmuziek afspelen.

    Vrijdagochtend 22 december overhandigden de 6dejaars een cheque van € 1.001 aan de mensen van de vzw Knipperkot. Ze hopen, dat ze hiermee 1.001 wensen kunnen waarmaken.

    Info: GO! basisschool Molenveldvzw Knipperkot.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons