Heilige Harten Secundair Ninove stelt voor: Kicks & Kijken 2017!

    05 juli 2017

    Ninove – Na een jaar hard werken hebben de leerlingen van het studiedomein Creatie van Heilige Harten Secundair te Ninove hun creaties voorgesteld op het jaarlijkse mode-event Kicks en Kijken. Dit ging door op vrijdag 2 juni 2017 in Hal Cloë te Ninove.

    Elk jaar hebben de leerlingen een ander jaarthema, dat gebruikt wordt als inspiratiebron bij het uitwerken van de creaties. Het schooljaar 2016-2017 stond in het teken van ‘etnische culturen’, waarbij elke klas een ander subthema uitgewerkt heeft zoals Rusland, Mexico, Japan,… . Deze thema’s zijn een middel om op zoek te gaan naar creativiteit in elk van hen, een spoor om te zoeken naar nieuwe ideeën. Ideeën die een weerspiegeling zijn van gedachten en gevoelens. Elke creatie is uniek doordat elke leerling een eigen interpretatie maakt van het thema, door gebruik te maken van vormen, materialen en technieken. De creaties die onze leerlingen toonden aan het grote publiek waren dan ook heel origineel!

    Ook veel oud-leerlingen van het studiegebied Creatie waren aanwezig op deze editie. Het werd duidelijk dat de richting die ze volgden op Heilige Harten Secundair hen goed gevormd heeft en hen geholpen heeft om uit te groeien tot creatieve individuen!

    De aanwezige toeschouwers wisten deze spetterende voorstelling te appreciëren. Een groot succes!

    https://myalbum.com/album/1I4ZBMXBFog7

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons